INDABA YOGA
ruimte. ontspanning. energie.

Informatie over lessen 2022

Mijn naam is Louisa. Ik ben gediplomeerd yogadocent, erkend door de beroepsvereniging Yogadocenten Nederland (www.yoganederland.nl). De vereniging waarborgt uitmuntende kwaliteit van scholing en lessen. Ik heb de 500 uurs-opleiding gedaan, de meest uitgebreide yoga opleiding die er is in Nederland.

Omdat ik met kleine groepen werk, kan ik in overleg met de deelnemers de lestijden aan jouw behoeftes en beschikbaarheid aanpassen. Neem gerust contact met me op. 

Normaliter bied ik verschillende soorten lessen aan, waaronder Hatha Yoga (rustig & dynamisch) Restorative Yoga, en Yoga&Tantra lessen. Echter ben ik momenteel bezig met het opzetten van een eigen yogastudio, waardoor ik op dit moment geen regelmatige yogalessen geef. 

Naast yoga geef ik ook tantra bij Edanz (kijk voor meer informatie op www.tantricmoments.nl) en in het verleden heb ik Restorative Yoga lessen bij Bhumi Yoga in Groningen gegeven. 

Je kunt ook individuele lessen bij me volgen. Dat kan zelfs bij je thuis! Vraag gerust naar de mogelijkheden.